OVER WAVEWIND

 HET BEDRIJF

VEELZIJDIG EN DESKUNDIG, DAT ZIJN WIJ

Golven en wind. Twee woorden die centraal staan in onze consultancy. Golven en wind doen ons denken aan Zeeland, de mooie provincie waarvandaan WAVEWIND opereert. Golven en wind zijn ook onvoorspelbaar. Juist bij deze onvoorspelbaarheid is onze QHSE consultancy van belang. WAVEWIND zorgt ervoor dat onvoorspelbare onveilige situaties voorspelbaar worden. Zo kunt u uiteindelijk onveilig handelen op de werkvloer voorkomen.

Door onze praktische ervaring zijn wij uitermate geschikt uw bedrijf van advies te voorzien. WAVEWIND opereert het liefst in een dynamische omgeving. Als we er door middel van ons advies voor kunnen zorgen dat uw werkplek veiliger is geworden, kunnen we met een gerust hart onze klus afronden. Benieuwd naar de gebieden waarop WAVEWIND u advies kan geven? Onder de items QHSE consultancy, offshore & marine en renewable energy vertellen we meer over ons advies op deze gebieden.

WAVEWIND
STABIEL, STEVIG
& GEZOND

QHSE CONSULTANCY

Lees meer over onze QHSE consultancy. QHSE staat voor quality, health, safety and environment.

OFFSHORE & MARINE

QHSE vraagstukken op het gebied van offshore en marine zijn onze specialiteit. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen.

RENEWABLE ENERGY

WAVEWIND geeft u advies op het gebied van duurzame energie en veiligheid. Klik voor meer informatie.

"Een QHSE specialist moet weten waarover hij praat. Je moet je er constant van bewust zijn wat zich afspeelt op management niveau, maar ook op de werkplek. Goed luisteren, krachtig handelen en duidelijk maken wat er moet gebeuren. Dat zijn zaken die in mijn consultancy en advies centraal staan. "

− RUUD VERBURG

"Ruud is een erg ervaren health, safety en environmental professional met uitgebreide technische kennis en management ervaring. Hij beschikt over uitmuntende interpersoonlijke vaardigheden en is in staat professioneel te communiceren met het management team, klanten, technici en de mensen op de werkplek."

− EEN TEVREDEN KLANT

WIJ WERKTEN VOOR EN SAMEN MET: