Golven & Wind

By | WAVEWIND | No Comments

WAVEWIND. Waarom bestaat de naam WAVEWIND uit golven en wind? We zijn gevestigd in Colijnsplaat, Noord-Beveland, Zeeland. De inwoners van Zeeland hebben een soort haat-liefde verhouding met de zee en de wind. Ze zijn ervan afhankelijk, maar het kan ook zo bedreigend zijn. De onvoorspelbaarheid van golven en wind geven een mooi beeld van WAVEWIND. Al jarenlang houden we ons bezig met QHSE vraagstukken. Golven en wind zijn zo vaak onvoorspelbaar en slecht te controleren. Door bouwwerken als de Oosterscheldekering laten we zien dat we de zee een weerwoord kunnen bieden. Om inwoners meer veiligheid te bieden. Helemaal veilig kunnen we het land niet maken, we blijven gevangen in de zee. We kunnen er wel voor zorgen dat risico’s gereduceerd worden.

WAVEWIND maakt onveilige en onvoorspelbare momenten veilig. Tegen de kracht van de natuur zijn we niet opgewassen. We kunnen er wel mee om leren gaan. En juist dat doet WAVEWIND.

WAVEWIND & MKB

By | WAVEWIND | No Comments

WAVEWIND levert diensten aan het midden en klein bedrijf. Regelmatig heeft Ruud namens WAVEWIND bedrijven voorzien van advies, onder andere op het gebied van veiligheid. Werkplekinspecties zijn een goed voorbeeld van wat WAVEWIND voor uw bedrijf kan betekenen. Op de portfolio pagina van werkplekinspecties leest u meer over deze diensten. Klik hier om naar deze pagina te gaan. Wij voorkomen graag de onveilige situaties waarin u als ondernemer terecht kunt komen. De fotoserie hierboven geeft een goed beeld van de verschillende projecten die we in de afgelopen jaren voor het MKB uitgevoerd hebben. Een veilige werkplek is naar onze mening noodzakelijk voor goede prestaties. Wilt u weten op welke gebieden we u als ondernemer kunnen ondersteunen? Neem eens contact met WAVEWIND op. We kunnen u uitgebreid te woord staan over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Butendiek

By | WAVEWIND | No Comments

Een filmpje van het project Butentiek, waaraan Ruud met plezier gewerkt heeft voor Jumbo offshore. Ruud was in deze periode project manager bij deze organisatie en zorgde dat de QHSE procedures op een goede manier opgericht en ingericht werden. Meer informatie over dit project kunt u vinden op de portfolio pagina van WAVEWIND